609 713 143 tirigualada@filnux.com

 

Normes per a la inscripció, 2021

El Club de Tir Igualada d’acord amb la Federació Catalana de Tir, organitza per aquest any, 5 proves vàlides per al campionat de Catalunya, en quatre modalitats diferents.

La competició de Standard calibre 22 tindrà lloc el dia 28 de febrer, la de Foc Central el dia11 d’abril, la de calibre 9 mm el dia 14 de març i les d’IPSC 24 d’abril i 20 de novembre.

Cal recordar que els tiradors de segona categoria tenen l’obligació de prendre part almenys en una tirada de l’àmbit autonòmic, un cop a l’any.

  • Tots els tiradors, siguin de la categoria que siguin, només es podran inscriure en una de les tres proves de precisió (standard, foc central, 9 mm). Les proves d’IPSC seran obertes a tots els tiradors independentment de si s’han inscrit en alguna de
    les anteriors.
  • Les inscripcions es podran efectuar a les bústies corresponents a partir del dia 1 de gener fins 1 setmana abans de la tirada corresponent.
  • Els tiradors veterans de tercera i els tiradors de tercera, que no hagin de canviar de categoria, no es podran inscriure a cap de les tres proves de precisió. Si ho podran fer a IPSC.
  • Respecteu aquestes normes, ja que son l’única opció per al bon ordre a les proves.