609 713 143 tirigualada@filnux.com

Cop d’ull del President

Cop d’ull del President

Començarem l’any 2023 amb una nova instal·lació al nostre Club, la galeria d’IPSC, que en el moment d’escriure aquestes paraules encara es troba en fase de construcció, encara que molt avançada.

Caldrà tenir en compte el calendari de tirades d’IPSC, perquè a hores d’ara no sabem quan podrem accedir a les noves instal·lacions.

Ens podem sentir orgullosos del Club, que amb una galeria de 25/50 metres , un altre de 100 metres i ara una d’IPSC, es converteix en una magnífica instal·lació, que dona resposta a totes les modalitats de tir (o quasi).

Per a l’any 2023 hi ha alguns canvis, el calendari de tirades s’ha separat per galeries, un per a 25/50 metres i un altre per a 100 metres.

El Concurs Social perd una de les tirades de fusell militar, en lloc de 4 es queda en 3.
A la seva pàgina ho teniu explicat.

Per al 2023 està previst fer 3 tirades d’aire comprimit, les dades són al calendari, però les característiques caldrà consultar-les a la galeria.

En el transcurs de l’any és normal que es produeixin canvis i modificacions per causes no previstes, per tant, cal que estem atents a les indicacions penjades al tauler d’anuncis i als mitjans habituals.

J.M. Godò i Soler
President