609 713 143 tirigualada@filnux.com

Cop d’ull del Secretari

Cop d’ull del Secretari

El Club va endavant i sembla que deixem endarrere la COVID-19, el Campionat Social s’ha pogut anar fent sense incidències.

Al sopar del Club, que es va fer al setembre, no es varen donar premis, ja que la competició del 2021 va anar com va poder.

Esperem que enguany es pugui fer el sopar sense entrebancs i amb l’entrega de premis corresponent.

Es va poder fer el Memorial Josep Fonoll, el pentagonal d’armes històriques, ara s’ha afegit el Club de Tir Andorra i la resta ce competicions externes programades.

Totes amb molt bona participació i amb el bon ambient que caracteritza al nostre Club,a fortunadament, sempre tenim socis compromesos i amb ganes d’organitzar esdeveniments,

Les fases prèvies del Campionat de Catalunya també s’han pogut fer sense incidències i amb bona participació, competicions importants a l’hora de fer les renovacions del permís d’armes.

Finalment, es va decidir fer un camp d’IPSC, ja que fer les competicions a la galeria de 50 metres era un maldecap per tots.

Les obres van començar al setembre i van a molt bon ritme.

Els fonaments van donar més feina de l’esperat, però la previsió és que les obres acabin abans de final d’any.
És una galeria de 25 x 25 metres amb distribució interna pels diferents exercicis.

Els companys d’IPSC, que han col·laborat activament amb la distribució dels espais estan molt animats i amb ganes de començar.

El Club va bé econòmicament amb 36 baixes i 62 altes i amb la idea d’un cop pagades les obres de la galeria d’IPSC, arreglar la galeria de 50 metres, que ja va tenint uns anyets.

En el món de les armes, el nou reglament inicialment deia que els tiradors de tercera categoria podien tenir dues armes, però finalment només en poden tenir una, van fent noves disposicions que cada vegada retallen més.

Per a la resta del món, les fires d’armes de França han anat en orris per les restriccions en la venda d’armes inutilitzades i a Madrid aguanta la fira que cada 6 mesos organitza Soldiers amb venda de material sobretot per a recreacions històriques activitat que es va mantenint i que agrada a la gent jove.

J.M. Abad i Ribalta
Secretari