609 713 143 tirigualada@filnux.com

En primer lloc desitjar-te en nom de tota la junta,que tan tu com els teus, estigueu bé.

Després d’aquesta excepcional situació, és moment d’intentar recuperar la normalitat en la mesura que sigui posible.
Per això hem refet el calendari de proves pel que resta d’any, hem donat preferència a les proves del Campionat de Catalunya, per tal que tots els tiradors se segona categoría que no haguéssin pogut prendre-hi part anteriorment, ho puguin fer ara.
N´hi hauràn dues, Foc Central i IPS, les inscripcions fetes per les mateixes anteriorment no serviràn, caldrà tornar a omplenar les butlletes a les bústies del camp.
També farem proves del social de Foc Central i Stàndar, perquè als tiradors de tercera categoría els consti a l’hora de renovar.
El concurs social d’enguany queda suspès, no hi hauran classificacions ni guanyadors, també queda suspés el memorial J. Fonoll de fusell militar.

Recordeu que l’administració ha retardat totes les renovacions, ja que durant aquest periode no s’ha pogut accedir a les instal.lacions.
Els mesos de juny i juliol, no hi hauran competicions propiament dites, tots els dissabtes i diumenges restaran lliures per tal que tothom pugui practicar al seu aire.

També cal recordar que hi hauràn unes acurades mesures de seguretat, tothóm haurà de portar mascareta i tenir cura de la desinfecció de les ,mans, així con respectar les distàncies de seguretat i evitar aglomeracions.
El club us proporcionarà mascaretes i gels per a tal efecte.
La presència de més socis del que les normes permeten, comportarà la limitació d’accés i temps d’ocupació.
Recordeu que caldra seguir estrictament les indicacions dels encarregats de les galeries.

Res mes, desitjar que tots plegats ens poguem tornar a veure y parcticar el tir sense gaires incidències.
Fins aviat.

En nom de la Junta Directiva
Josep M Godo
President